Home Geslachtsdeel konijn Vraag het de dierenarts: mannetje of vrouwtje? | hju.smensw.com Site map
If you are under 21, leave this site!

Geslachtsdeel konijn Hoe kan je zien of een konijn een jongen is of een meisje?(zonder naar het geslachtsdeel te kijken)


25 juli Op onderstaande foto's met uitleg zie je het verschil tussen een vrouwelijk en mannelijk konijn. Dit zijn Franse hangoren van 7 weken oud, bij dwergkonijntjes van deze leeftijd kan het iets minder duidelijk zichtbaar zijn. Om de geslachtsdelen duidelijk zichtbaar te maken druk je met je duim vlak boven het. Met dank aan Mireille van Majestic Dream Ranch omdat ik haar erg mooie en duidelijke foto's mag gebruiken. Eerst 2 foto's van een jonge voedster, je ziet duidelijk een gleuf in een v-vormpje. Dit is het geslachtsdeel van een volwassen voedster. Zoals je ziet zit er geen verschil tussen een jonge en volwassen voedster. Het is uiteraard belangrijk dat je vooraf goed checkt wat het geslacht is van je konijn(en) om oeps-nestjes te vermijden. Want het is altijd prijs bij konijnen! Bij een jonge voedster ziet het geslachtsdeel er als volgt uit. Als u besluit uw konijn te insemineren is dit ongeveer rond de tot euro. Je kunt je konijn laten testen op deze ziekte door een bloed test. Maar hou er rekening mee een maal geesen kan het altijd terug komen. Hier onder de foto´s. Als een konijn leert om je te vertrouwen, wordt hij compleet anders Bij een VOEDSTER is het geslachtsdeel spleetvormig, en is de afstand tot de anus korter. Hoe kun je zien of een konijn gezond is? Een konijn dat honger heeft en zijn dagelijkse portie snel opeet, Het geslachtsdeel is schoon en niet gezwollen. Het geslachtsdeel schoon en niet opgezwollen is. 6. Als uw een gezond, geënt konijn hebt kun u gaan fokken. Konijnen krijgen 1x in het jaar een enting. man met 2 geslachtsdelen January 17, ·. Een konijn dat honger heeft en zijn dagelijkse portie snel opeet, voelt zich goed!

In optima forma is er een ontsteking aan: de geslachtsdelen, de mond, de ogen en de neus . We zien echter vaak dat er alleen een ontsteking met korsten aan de mond aanwezig is. Ontstoken ogen door syfilis bij een konijn. Let op: Een huidontsteking aan de kin is niet altijd syfilis maar ook kan dit door krentenbaard . Helaas moet ik dit topic openenen Mijn konijn Snuffie heeft bij haar geslachtsdelen hele grote rode bulten zitten. zeker wel 0,5 cm breed en 1 cm lang. He. De eerste rij foto's: mannetje of ram of rammelaar. Bij een mannetje zien we een ronde opening en een grotere afstand tussen de anus en de geslachtsdelen. Op latere leeftijd kun je beiderzijds ook de teelballen zien. (klik op de foto om het beeld te vergroten). – De tweede rij foto's: vrouwtje of voedster. Deel dit via. Het geslacht is enkel te zien aan de geslachtsdelen. Op jonge leeftijd is het erg moeilijk om te zien of het konijn een ram of een voedster is. Pas als het konijn verder ontwikkeld is is het pas echt duidelijk zichtbaar. Het gaat om de afstand van de anus en geslachtsopening en de vorm van de geslachtsopening. Bij een ram is. In optima forma is er een ontsteking aan: de geslachtsdelen, de mond, de ogen en de neus . We zien echter vaak dat er alleen een ontsteking met korsten aan de mond aanwezig is. Ontstoken ogen door syfilis bij een konijn. Let op: Een huidontsteking aan de kin is niet altijd syfilis maar ook kan dit door krentenbaard . Helaas moet ik dit topic openenen Mijn konijn Snuffie heeft bij haar geslachtsdelen hele grote rode bulten zitten. zeker wel 0,5 cm breed en 1 cm lang. He. De eerste rij foto's: mannetje of ram of rammelaar. Bij een mannetje zien we een ronde opening en een grotere afstand tussen de anus en de geslachtsdelen. Op latere leeftijd kun je beiderzijds ook de teelballen zien. (klik op de foto om het beeld te vergroten). – De tweede rij foto's: vrouwtje of voedster. Deel dit via. De geslachtsbepaling is heel moeilijk bij een konijn. Dit is wel heel belangrijk om te weten als u gaat fokken en om te weten of u kleintjes mannetjes of vrouwtjes zijn. Een vrouwtjes konijn is een voedster en een mannetjes konijn een ram. Bij een jonge voedster ziet het geslachtsdeel er als volgt uit. Jan Nillesen. connect to download. Get pdf.

 

GESLACHTSDEEL KONIJN - erectiestoornissen diabetes Vraag het de dierenarts: Is mijn konijn een mannetje of vrouwtje?

 

Ik heb gemerkt dat er al snel fouten worden gemaakt met het geslacht bepalen van een konijn. een vrouwtje minder ruimte tussen de anus en het geslachtsdeel inzitten. Voor alle duidelijkheid (zeker voor wie het eerst met cavia’s in contact komt): een vrouwtje noemt men een “zeug” en een mannetje een “beer”. Een cavia is vaak actiever dan een konijn en dat kan nog wel eens Een beer heeft een i vormig geslachts deel en een zeug heeft een Y vormig geslachtsdeel.

Geplaatst: Klinkt misschien heel stom maar dan moet je ze op hun rug leggen en de boven en onderkant van het geslachtsdeel naar elkaar drukken, komt er een friemeltje uit, dan is het een ram(man) en kijk je in een gat dan is het een voedster(vrouwtje). 10 juni Is mijn konijn een mannetje of een vrouwtje? De dierenarts legt uit hoe je het verschil kunt zien tussen een rammelaar en een voedster. Beginnende fokkers zijn nog wel eens te voorzicht met het drukken, bang om het dier pijn te doen. Als men te weinig drukt komt het geslachtsdeel niet naar boven. Door ervaring leert men snel hoe dit in zijn werk gaat. Op foto 1 ziet u het geslachtsdeel van een jong rammetje. Tegen kinderen zeg ik wel eens: Kijk, het .

Zodra een konijn geslachtsrijp wordt, beginnen hun hormonen te razen en dit kan hun persoonlijkheid veranderen. In onze webwinkel vindt u diverse mooie en leuke artikelen op het gebied van konijnen. ingrossamento pene

De eerste rij foto's: mannetje of ram of rammelaar. Bij een mannetje zien we een ronde opening en een grotere afstand tussen de anus en de geslachtsdelen. Op latere leeftijd kun je beiderzijds ook de teelballen zien. (klik op de foto om het beeld te vergroten). – De tweede rij foto's: vrouwtje of voedster. Deel dit via. 10 juni Is mijn konijn een mannetje of een vrouwtje? De dierenarts legt uit hoe je het verschil kunt zien tussen een rammelaar en een voedster. In optima forma is er een ontsteking aan: de geslachtsdelen, de mond, de ogen en de neus . We zien echter vaak dat er alleen een ontsteking met korsten aan de mond aanwezig is. Ontstoken ogen door syfilis bij een konijn. Let op: Een huidontsteking aan de kin is niet altijd syfilis maar ook kan dit door krentenbaard .


Geslachtsdeel konijn hoe voelt het om te seksen

Gelukkig hadden we dit ontdekt voordat ze geslachtsrijp waren en hebben we het konijn optijd gecastreerd. Konijnen Syfilis Konijnensyfilis is een besmettelijke ziekte bij konijnen. Meestal zijn rammen mannen wat grover gebouwd. We vonden de konijntjes zo zie de foto hieronder. Wel werd konijn aangetoond. Dan kun je geslachtsdeel dat het konijn geïnfecteerd is geweest geslachtsdeel de Treponema cuniculi. Omdat het niet duidelijk zichtbaar is of een voedster zwanger is.


Loranne uit Apeldoorn: Hoe kan ik zien of mijn konijn een mannetje of een vrouwtje is?

  • MET VEEL DANK AAN ONZE HOOFDSPONSERS!!!
  • gemiddelde penislengte


    Siguiente: Hoe lang geen seks na besnijdenis » »

    Anterior: « « Altijd pijn bij seks

Categories